Сандра Бернхард # нуде

филм:САНДРА БЕРНХАРД: ЈОШ САМ ТУ ГОТОВА! (1999)

САНДРА БЕРНХАРД у САНДРА БЕРНХАРД: И 00:10 САНДРА БЕРНХАРД у САНДРА БЕРНХАРД: И 00:58 САНДРА БЕРНХАРД у САНДРА БЕРНХАРД: И 00:26

филм:ДАЛЛАС ЛУТКА (1994)

САНДРА БЕРНХАРД у ДАЛЛАС ЛУТКУ (1994) 00:21 САНДРА БЕРНХАРД у ДАЛЛАС ЛУТКУ (1994) 00:10 САНДРА БЕРНХАРД у ДАЛЛАС ЛУТКУ (1994) 00:30 САНДРА БЕРНХАРД у ДАЛЛАС ЛУТКУ (1994) 01:13

филм:БЕЗ ТЕБЕ НИШТА (1990)

САНДРА БЕРНХАРД БЕЗ ТЕБЕ И 02:57

серија: СОПРАНОС (1999-2007)

серија:ИСКУСТВО САНДРЕ БЕРНХАРД

серија:ЕМИСИЈА РИЦХАРД ПРИОР

серија:СПАЈДЕРМЕН

серија:САНДРА ПОСЛЕ МРАКА

серија:РОСЕАННЕ

серија:КОЛУТО ДИВЉИ КИНО

серија:КУЕЕР ЕДГЕ СА ЈАЦК Е. ЈЕТТ & САНДРА БЕРНХАРД

серија:ХЕРЦУЛЕС